La'dor Scalp Scaling Spa Ample 15 ml (-10%) – Piling pentru pielea scalpului


Piling pentru pielea scalpului.

Producator : La'dor

Volum : 15 ml45 lei 50 lei

Soluția de îngrijire a părului de la La`dor  - este o serie profesională, combină tradițiile medicinei de Est cu evoluțiile avansate descoperite de oamenii de știință coreeni. În primul rind seria La`dor   este destinată pentru părul deteriorat. Formula inovatoare a produsului reface aspectul original a părului, ajută la restabilirea stratului hidrolipidic  a firului de păr, care este o protecție naturală a părului sănătos.

 

Pilingul pentru salon de la La`dor – este o procedură Spa, care poate fi efectuată în condiții casnice. Componentele acestui piling curăță cu atenție pielea scalpului și rădăcinile părului, precum și hrănește, oferă un efect răcoritor și restabilește structura părului.

Efectul rapid de răcorire a mentei  ajută la calmarea scalpului sensibil, mucusul de melci, uleiul de argan, extractul de arbore de ceai și extractul de ceai verde hrănesc  rădăcinile părului, le umple cu forță.

Efect:

- scalp sănătos, fără mătreață și crustă seboreică.

- efect răcoritor, reducerea activității glandelor sebacee: părul pentru o lungă perioadă de timp rămâne în stare proaspătă și hidratată pe toată lungimea sa.

- activarea creșterii părului, care ajută nu numai la îmbunătățirea creșterii, dar și pentru prevenirea căderii intense a părului. Crește volumul și densitatea părului, previne căderea acestuia.

 

 

Mod de utilizare:

Conținutul ampulei se aplică direct pe scalp după spălarea părului. Masați ușor cu vârful degetelor timp de 1-2 minute. Suplimentar, cu mișcări lente aplicați soluția pe toată lungimea părului. Clătiți bine cu apă.

 

Notă: Pillingul este foarte bun spre utilizare înainte de vopsirea părului sau înainte de efectuarea altor tratamente de salon: Mască activă, laminare, aplicarea agenților de umplere, etc. Această soluție îmbunătățește pătrunderea adîncă a componentelor active, în păr și în pielea capului, iar cu referire la nuanța părului - face culoarea mai profundă, intensă și persistentă.

Nu utilizați imediat după vopsire! (Poate afecta intensitatea culorii părului vopsit).

Se recomandă pentru utilizare 1 dată la două săptămâni sau chiar înainte de procedura de salon.

Abonează-te la
livrare

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si afla mai întâi despre cele mai bune promotii si reduceri