La'dor Moisture Balansing Shampoo 530 ml (-12%) – Șampon profesional cu efect de hidratare, fără siliconi.


Șampon profesional cu efect de hidratare, fără siliconi.

Destinat pentru părul uscat și deteriorat.

Producator : La'dor

Volum : 530 ml237 lei 270 lei

Soluția de îngrijire a părului de la La`dor  - este o serie profesională, combină tradițiile medicinei de Est cu evoluțiile avansate descoperite de oamenii de știință coreeni. În primul rind seria La`dor   este destinată pentru părul deteriorat. Formula inovatoare a produsului reface aspectul original a părului, ajută la restabilirea stratului hidrolipidic  a firului de păr, care este o protecție naturală a părului sănătos.

 

Produs profesional fără siliconi, are un efect de curățire profundă a părului și a scalpului. Destinat pentru părul uscat și deteriorat.

Șamponul perfect soluționează diferite probleme ale scalpului și a părului: hidratează și calmează, ameliorează senzația de mâncărime și înlătură iritațiile pielii, previne apariția mătreții, reface și fortifică firul de păr.

În plus, șamponul previne dispariția culorii părului vopsit, elimină porozitatea și separația firelor de păr.

În componența șamponului intră un complex inovator patentat GREENOL, care are un efect puternic antioxidant, protejează pielea și părul împotriva deteriorării de către radicalii liberi, precum și reduce influența agresivă a factorilor nocivi externi.

Extractele organice de lavanda, bergamotă, frezie, mușețel, rozmarin și mulnianki hidratează și calmează, au acțiune anti-inflamatoare, reîmprospătează și oferă părului un volum încântător.

 

Mod de utilizare:

Aplicați șamponul pe părul umed, masați cu mișcări ușoare, apoi clătiți cu apă caldă.

Abonează-te la
livrare

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si afla mai întâi despre cele mai bune promotii si reduceri