La'dor Moisture Balansing Conditioner 530 ml – Condiționer cu efect de hidratare, fără sulfați


Condiționer cu efect de hidratare, fără sulfați.

Producator : La'dor

Volum : 530 ml240 lei

Soluția de îngrijire a părului de la La`dor  - este o serie profesională, combină tradițiile medicinei de Est cu evoluțiile avansate descoperite de oamenii de știință coreeni. În primul rind seria La`dor   este destinată pentru părul deteriorat. Formula inovatoare a produsului reface aspectul original a părului, ajută la restabilirea stratului hidrolipidic  a firului de păr, care este o protecție naturală a părului sănătos.

 

Acest produs  conține un ingredient natural patentat care protejează pielea capului și mărește volumul părului. Această soluție este primul ajutor pentru pielea sensibilă, care are mătreață și senzație de mâncărime.

Greenol - este un complex patentat de plante, care are proprietăți de antioxidant și are un efect calmant asupra scalpului.

Freziile - au propria aromă unică, care scoate oboseala și stresul. Această floare, la fel protejează, catifelează și calmează pielea capului.

Extract de rozmarin - hidratează scalpul, înlătură senzația de mâncărime și mătreața.

Iarba de săpun - o componentă de curățare naturală. Aceasta conține o cantitate mare de saponine, numele provine de la cuvântul SAPO (săpun), la o simplă agitare dă spumă bogată. Cu ajutorul saponinelor se produce  săpunul natural.

Extractul de iarbă de săpun se obține cu ajutorul extracției cu ultrasunet.

Componente: 6 tipuri de extracte din plante patentate GREENOL: lavanda, bergamot, frezii, mușețel și rozmarin. Șamponul - nu conține siliconi.

 

Mod de utilizare:

Aplicați cantitatea necesară de șampon pe părul umed. Masați până la apariția spumei timp de 3-5 minute. Apoi clătiți bine părul cu apă caldă. Procedura se repetă.

 

Compoziția:
Purified water, Sodium Sulfate, Sodium laureth sulfate, Cocamido Propyl betaine, Cocamide MEA, Sodium Chloride, Glycol Distearate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, PPG-3 Caprytyl ethel, Polyquaternium-7, Acrylamidopropyltrimonium Chloride / Acrylates Copolymer, Quaternium-80, Citric Acid, Disodium EDTA, Butylene Glycol, lavender extract, Bergamot extract, Peppermint extract, Freesia extract, Chamomile extract, Rosemary extract, Saponaria officinalis L extract, Methylchloroisothiazolinone / Methylisothiazolinone, Purfume.

Abonează-te la
livrare

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si afla mai întâi despre cele mai bune promotii si reduceri