La'dor Keratin Power Glue 15 g x 20 (-10%) – Serul cu keratină – clei care nu se spală, pentru separarea firelor de păr


Serul cu keratină – clei care nu se spală, pentru separarea firelor de păr.

Producator : La'dor

Volum : 15 g49 lei 55 lei

Soluția de îngrijire a părului de la La`dor  - este o serie profesională, combină tradițiile medicinei de Est cu evoluțiile avansate descoperite de oamenii de știință coreeni. În primul rind seria La`dor   este destinată pentru părul deteriorat. Formula inovatoare a produsului reface aspectul original a părului, ajută la restabilirea stratului hidrolipidic  a firului de păr, care este o protecție naturală a părului sănătos.

 

Serul cu keratină – clei care nu se spală, pentru separarea firelor de păr este destinat pentru îngrijirea activă a capetelor  părului. Serul are un efect imediat de suplinire a zonelor problematice a părului cu componente hidratante și nutritive și asigură înlăturarea solzilor firului de păr, menținând în același timp aceste componente în nucleul firului, are un efect de tratare a firelor exfoliate și face părul neted și strălucitor. Acest efect se fixează și mai bine în timpul prelucrării termice a părului, adică, în timpul aranjării părului cu ajutorul uscătorului de păr sau plăcii pentru îndreptarea părului. La utilizarea regulată a produsului, părul redobândește densitatea, elasticitateai, capătă un efect de catifelare și frumusețe.

Componentele active:

Keratina hidrolizată reface structura părului, îi conferă finețe, aspect de catifelare și uniformitate.

Colagenul hidrolizat hrănește intens părul și îl îmbogățește cu proteinele și aminoacizii necesari, aceasta oferă părului densitate și elasticitate.

Mucina de melc hidratează și protejează părul de efectele nocive ale mediului, și restabilește, accelerarea procesului de regenerare.

Uleiul de Moringa are o dublă acțiune: hrănește și hidratează părul, îl face moale și mătăsos.

 

Modul de utilizare:

Aplicați o cantitate mică de ser pe capetele de păr curate și uscate cu ajutorul prosopului, pieptănați părul cu pieptene cu dinți rari și apoi aranjați-l cu uscătorul sau îndreptătorul pentru păr.

Compoziția:
Water, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Propylene Glycol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Methylparaben, PEG-14M, Fragrance, Hydroxyethylcellulose, Convallaria Majalis Extract, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Iris Pallida Root Extract, Leontopodium Alpinum Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Extract, Lilium Tigrinum Extract

Abonează-te la
livrare

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si afla mai întâi despre cele mai bune promotii si reduceri