La'dor Keratin LPP Shampoo 150 ml (-20%) – Șampon cu keratină pentru păr, fără sulfați


Șampon cu keratină pentru păr, fără sulfați.

Producator : La'dor

Volum : 150 ml132 lei 165 lei

Soluția de îngrijire a părului de la La`dor  - este o serie profesională, combină tradițiile medicinei de Est cu evoluțiile avansate descoperite de oamenii de știință coreeni. În primul rind seria La`dor   este destinată pentru părul deteriorat. Formula inovatoare a produsului reface aspectul original a părului, ajută la restabilirea stratului hidrolipidic  a firului de păr, care este o protecție naturală a părului sănătos.

 

Părul fiecăruia dintre noi are ph-ul său individual, ca și pielea. În componența părului intră o doză mică de apă, de aceea în condiții obișnuite părul are un nivel de aciditate un pic mai ridicat, nivelul normal al echilibrului acido-bazic al părului fiind în intervalul de pH 4,5-5,5.

Pentru părul uscat, slăbit și deteriorat se recomandă șamponurile acide: cu nivelul scăzut de substanțe alcaline pH 5.5 – 7 sau în general fără substanțe alcaline pH 4.5-5.5. Aceasta este legat de faptul că vopsirea și ondularea chimică a părului schimbă echilibrul părului în partea alcalină, firele de păr devin fragile și încep să se separe. La fel, șamponurile acide se potrivesc perfect pentru înlăturarea și prevenirea apariției mătreții.

Keratina – este unul dintre cele mai importante componente, care oferă părului un efect de strălucire naturală, elasticitate și putere. Lipsa de keratină slăbește firul de păr făcându-l uscat și fragil, pentru a compensa deficiența acestui element, este necesar să se utilizeze șamponul cu keratină și alte produse de îngrijire a părului.

 

Metoda de utilizare: Aplicați șamponul pe părul umed și masați scalpul, apoi clătiți cu apă caldă.

Abonează-te la
livrare

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si afla mai întâi despre cele mai bune promotii si reduceri