La'dor ECO Hydro LPP Treatment 530 ml (best seller) – Mască cu efect de regenerare pentru părul deteriorat 530 ml


Mască cu efect de regenerare pentru părul deteriorat.

Producator : La'dor

Volum : 530 ml270 lei

Soluția de îngrijire a părului de la La`dor  - este o serie profesională, combină tradițiile medicinei de Est cu evoluțiile avansate descoperite de oamenii de știință coreeni. În primul rind seria La`dor   este destinată pentru părul deteriorat. Formula inovatoare a produsului reface aspectul original a părului, ajută la restabilirea stratului hidrolipidic  a firului de păr, care este o protecție naturală a părului sănătos.

 

Restabilirea profundă a părului uscat, cu adevărat un efect magic, o îngrijire ca în salon! Aceasta nu este doar o mască pentru păr, dar este un produs care are o acțiune de revitalizare, hidratare și efect de tonifiere asupra structurii părului.

Masca acționează pe toată lungimea părului, este potrivită atât pentru părul natural, cât și pentru cel vopsit. Restabilește perfect aspectul natural al buclelor după numeroase vopsiri, și alte influențe nocive.

Masca are un nivel de aciditate sporit - ph 4.5. Această formulă este produsă în vederea prevenirii apariției părului fragil, mătreții și prevenirea separării capetelor firelor de păr.

Componentele active:

• colagen - proteina structurală a părului, reface strălucirea, elasticitatea și densitatea părului;

• complex de aminoacizi LPP - netezește părul, îi oferă elasticitate, îl transformă într-o materie.

Efectul după utilizarea acestei măști, va apărea chiar după prima utilizare, la fel acest produs are un efect cumulativ - de fiecare dată după utilizare părul arată tot mai bine și mai bine.

Această mască este destinată pentru hidratarea intensivă și repararea părului deteriorat, în unele cazuri restaurează chiar și părul grav deteriorat.

 

Modul de utilizare:

 Aplicați pe părul curat și umed și lăsați pe 3-10 minute, apoi clătiți cu apă caldă. Puteți utiliza căciulița cu efect termic.

Abonează-te la
livrare

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si afla mai întâi despre cele mai bune promotii si reduceri