Tony Moly The Tantan Lentil Bean Moisture Set (-15%)


Seria produselor bazate pe extract de linte a fost produsă pentru îngrijirea delicată a tenului combinat și gras, contribuie la hidratarea intensă a feţei, împrospătează și tonifică.

Producator : Tony Moly

Cantitate : 180 ml*160 ml454 lei 535 lei

Lintea – face parte din grupa boboaselor, este bogată în proteine vegetale, ceea ce contribuie nu doar la menținerea unei figuri suple, dar și redă tenului un aspect frumos. Fiind în componența cosmeticii, acesta duce la eliminarea toxinelor, oferă un efect antibacterian și anti-inflamator. Pătrunzînd în straturile adînci ale pielii, hidratează și hrănește din interior, are proprietăți astringente, redă tenului un aspect mat, previne apariția tenului gras, precum şi contribuie la îngustarea porilor.

Loțiune tonică bazată pe extract de linte The Tan Tan Lentil Bean Moisture Skin  protejează pielea de deshidratare, imediat după curățirea acesteia, precum și asigură exfolierea delicată a celulelor moarte.

Soluția hidratează și catifelează, normalizează activitatea glandelor sebacee, datorită cărui fapt pielea pe parcursul zilei arată proaspăt și îngrijit. În afară de aceasta, loțiunea tonică pe bază de linte protejează pielea de factorii nocivi ale mediului.

 

 

Loțiunea cu extract de linte calmează pielea, contribuie la pătrunderea adîncă a vitaminelor și elementelor nutritive, înlătură iritațiile, micșorează roșeața și procesele inflamatorii.

 

 

Tony Moly The Tan Tan Lentil Bean Moisture Line :

Tony Moly The Tan Tan Lentil Bean Moisture Skin 6 ml

 

Tony Moly The Tan Tan Lentil Bean Moisture Skin

 

Tony Moly The Tan Tan Lentil Bean Moisture Lotion

 

Tony Moly The Tan Tan Lentil Bean Moisture Cream

Abonează-te la
livrare

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si afla mai întâi despre cele mai bune promotii si reduceri