Mizon Correct Essential Activator (-30%) – Esență activatoare de corecție


Esență activatoare de corecție.

Producator : Mizon

Volum : 35 ml182 lei 260 lei

Esență activatoare de corecție prezintă un produs cu două faze de dezvoltare, creată  pentru a îmbunătăți penetrarea componentelor utile ale cremei CC  (cremei BB) în piele, intensificând la maxim acţiunea acestora. 
 

La utilizare ca bază pentru aplicarea cremei CC (cremă BB sau bază tonală) îmbunătăţește proprietățile cremei: crema se aplică mai uşor, se adaptează la culoare, lucrează mai activ,  machiajul se menţine mai mult timp, face pielea netedă şi strălucitoare din interior, o alimentează şi o hidratează  perfect.

 

Esenţa activatoare se aplică cu ajutorul unui pulverizator şi constă din 2 faze:


1 strat - conţine concentrat de suc de mesteacăn, pentru hidratare timp de 24 de ore, şi componente acvasolubile active.

2 strat - conține ulei din semințe de Moringa pentru alimentarea în profunzime a pielii şi alte uleiuri organice, contribuie la nutriția pielii şi o face netedă.
În cazul în care aveți nevoie de un machiaj decorativ rezistent sau aveți tenul gras, pentru care crema auxiliară va fi inutilă, atunci această esenţă este anume pentru dumneavoastră.

 


Modul de utilizare: Agităm bine înainte de aplicarea spray-ului pe faţa curată cu mişcări uşoare, până la absorbția completă. În continuare, aplicăm crema CC.

Abonează-te la
livrare

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si afla mai întâi despre cele mai bune promotii si reduceri