It`s Skin Aloe Relaxing Serum (-50%) – Ser calmant şi relaxant cu extras de aloe vera


Linia de relaxare pentru pielea cu aloe-vera  creează senzaţia de prospețime și puritate. Pentru toate tipurile de ten.

Producator : It`s Skin

Volum : 40 ml162 lei 325 lei

Compoziția tonicului cuprinde: extras de  aloe 7000 mg, trehaloză, extras de castravete, extras pepene, extras de avocado și altele.

Complex calmant natural, exercită o acțiune benefică asupra pielii sensibile, predispuse spre iritare și restabilește  hidro-echilibrul, previne pierderea umidităţii, are un efect tonifiant, ajută pielea palidă şi  îmbătrânită să capete un aspect sănătos.
 

Extrasul de aloe contribuie la vindecarea zonelor afectate, accelerează regenerarea celulelor, anihilează înroșirile și calmează pielea iritată. 

Trehaloza- protejează și menţine funcțiile vitale ale celulelor de efectele negative ale mediului, compensează deficitul de umiditate al pielii, menţine structura celulară și o protejează contra afectării. Trehaloza mai este capabilă să inhibe formarea de aldehide volatile legate de îmbătrânire și să reţină procesul de descompunere a acidului gras.

Extrasul de castravete - înălbeşte, previne formarea petelor de pigmentare, a pistruilor și uniformizează tonul pielii.

Extrasul de pepene verde - are un efect antioxidant, incetineşte procesele de îmbătrânire, stimulează regenerarea celulelor pielii. Extrasul de pepene verde este bogat în acid folic și acid ascorbic, vitaminele B1, B2, PP, săruri de calciu, potasiu și fier, magneziu şi fosfor, care ajută la normalizarea pielii și împrospătarea tenului.

Extrasul de avocadoeste bogat in vitamine, flavonoide, taninuri şi oligoelemente (printre fructe și legume, avocado deține întâietatea la conținutul de oligoelemente). Extrasul Avocado conţine și vitaminele F (20%), A, B1, B2, D, E și C, acidul pantotenic (B5) și proteine.

 

It`s Skin Aloe Relaxing Serum se absoarbe rapid şi bine în piele, elimină deshidratarea, reface echilibrul lipidic natural al epidermei și sporeşte elasticitatea pielii.

 

Mod de utilizare: aplicăm o cantitate mică de ser pe faţă, iar după aplicarea tonicului, o repartizăm uniform cu degetele. Lăsăm să se absoarbă.

 

Abonează-te la
livrare

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si afla mai întâi despre cele mai bune promotii si reduceri