Întrebări și răspunsuri

Dacă aveți careva întrebări, adresați-le nouă și vă vom răspunde!

 

 

Întrebare : Ce este crema BB?

Răspuns : Crema BB sau Blemish Balm(se traduce ca “Balsam împotriva petelor”) – este o descoperire revoluționară în sfera îngrijirii feței și a machiajului. Este unul dintre cele mai în vogă produse cosmetice de pe piața aziatică.

Cred că ați observat cît de perfectă este pielea femeilor japoneze, coreene și chineze? Cu siguranță v-ați întrebat de ce au așa o piele frumoasă și netedă? Răspunsul deja îl cunoașteți-este crema BB!

Prima cremă BB a fost produsă în Germania, inițial ea fiind utilizată ca produs în regenerarea rapidă a țesuturilor pacienților în urma operațiilor plastice și cu lazer. Una dintre cele mai uimitoare proprietăți ale cremei a fost faptul că avea efecte lecuitoare și de regenerare, avînd proprietatea de a masca complet cicatricele și petele roșii.

 

În prezent mulți utilizatori ai cremei BB observă dispariția acneelor, petelor negre, cicatricelor și petelor pigmentate, vindecarea vînătăilor, precum și prevenirea apariției noilor dereglări cu condiția utilizării regulate.
 

Crema BB este universală prin faptul că deodată include în componența sa 6 componente de îngrijire:

  1. O soluție ideală de mascare
  2. Hidratare perfectă pe parcursul întregii zile
  3. Înalbire
  4. Factor protector împotriva soarelui
  5. Efect de corecție(anticearcăn)
  6. Lecuirea acneelor și prevenirea apariției ridurilor ( efect anti-vîrstă).

Crema BB are look natural pe față, nu redă un aspect de mască și este transparentă pe piele.

Toate cremele BB se adaptează după tenul feței, dar nu uitați, unele din ele au un efect de înalbire. De aceea este foarte important să alegeți crema BB după tenul feței dumneavoastră.

 

Întrebare : 
Cu ce se spală crema BB
?

Răspuns : Fetele din Asia și Japonia atrag o atenție foarte mare îngrijirii tenului și curățirii feței de machiaj. Ritualul de curățire și îngrijirea feței s-a format pe parcursul mai multor generații.

Pielea netedă, sănătoasă, curată – este un etalon, spre care tinde orice femeie. Etapa de curățire la frumoasele aziate constă din: demachiere și curățire!

În componența cremei BB intră siliconul care nu se dizolvă în apă. Siliconul este solubil în grăsimi. De aceea pentru a spăla crema BB aveți nevoie de orice soluție care conține în componența sa ulei și este destinată pentru înlăturarea machiajului. Aceasta poate fi și gel și lăptișor sau orice altă soluție destinată spălării cremei BB și înlăturării machiajului.

Totuși cea mai bună soluție pentru spălarea cremei BB este uleiul hidrofil. El nu numai înlătura crema, cosmetica sau rimelul dar și curăță pielea de sebum. În componența uleiului hidrofil intră o gamă largă de uleiuri vegetale și minerale, precum și emulgatori care leagă toate grăsimile.

La amestecare cu apa, uleiul capătă un aspect de emulsie de lapte și ușor înlătură impuritățile de pe piele, intrînd adînc în pori. Uleiul hidrofil delicat curăță pielea dumneavoastră, fără a deregla bariera de umeditate și lipide a pielii, de aceea se potrivește perfect pentru fața sensibilă și pielea cu reacție alergică.

A două etapă obligatorie a asiatelor în îngrijirea pielii, este spuma cu efect de curățire, care înlătură rămășițele de murdării și machiaj de pe față.

 

Întrebare :  - Spuneţi vă rog, producţia dvs poate fi procurată doar on-line?


Răspuns : Nu, nu doar on-line, mai multe produse cosmetice coreene pot fi achiziționate în secţia noastră din centrul comercial.

 

 

 

 

 

 

 

Abonează-te la
livrare

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si afla mai întâi despre cele mai bune promotii si reduceri