Lindsay Vitamin Modeling Mask Cup Pack 28 g – Masca alginată cu vitamina C


Întinerește, luminează, hrănește, hidratează, îndepărtează inflamația și netezește ridurile. Îndepărtează petele și inhibă producerea de melanină.

Producator : Lindsay

Volum : 28 gMăștile Alginatese referă la produsele cosmetice profesionale din domeniul cosmetologiei noilor generații.

Alginatul- extract din algele marine - Laminaria


Masca a primit denumirea sa datorită acidului alginic, care se găsește în alge marine maro și nu se găsește niciunde în natură.

În momentul amestecării cu apă, acidul alginic formează un gel, care conține multe vitamine, proteine și substanțe minerale. Datorită acestui conținut, Măștile Alginate bine hidratează, hrănesc, au un efect pronunțat de lifting - efect, care stimulează procesele metabolice și producerea colagenului.

Masca îngustează perfect porii, netezește microrelieful, îndepărtează edemul, elimină roșeața șicalmează iritațiile. După utilizarea măștii alginate, tenul se îmbunătățește, pielea capătă ton, devine elastică, dispare exfolierea.

Alginatul îndepărtează sărurile metalelor grele, radionuclidelor și acizii grași. Are acțiune anti-inflamatorie și bactericidă.

Se potrivește perfect pentru îngrijirea pielii grase și problematice.

 

Metoda de aplicare: Înainte de a utiliza masca, curățați cu atenție fața și aplicați soluție tonică.

Pentru a obține un efect mai bun, puteți aplica suplimentar seruri, emulsii, fiole de vitamine sau un amestec de uleiuri esențiale pentru a soluționa o problemă specială.

Înainte de a utiliza măștile toate produsele aplicate trebuie să fie absorbite în piele.

Masca aplicată ajuta substanțelor active să pătrundă mai adânc în epidermă.

Praful de alginat trebuie diluat în recipiente nemetalice în proporție de 7 linguri de pudră la 6 linguri de apă și se amestecă rapid, încercați să obțineți o masă omogenă fără granule. Amestecul finit ar trebui să semene cu consistența unei smântâni grase.

Înainte de a aplica masca, aplicați o cremă grasă pe sprâncene și gene, astfel încât masca să se desprindă ușor de firele de păr. Apoi, aplicați rapid masca în strat uniform pe față, în regiunea obraji-frunte-nas. Puteți aplica complet pe toată fața, lăsând doar spații de respirație. După 20-30 de minute, masca se întărește și devine similară cauciucului.

Îndepărtați masca de preferință ca pe o peliculă și aplicați soluția tonică, emulsie sau cremă.

Nu este necesar să vă spălați după aplicarea măștii.

 

 

 
 

Abonează-te la
livrare

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si afla mai întâi despre cele mai bune promotii si reduceri